Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet1167g1426kcal248.6g0g46.7g0g
Vesi2001g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)17g43kcal2.2g2g3g0.1g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g834g342kcal11.7g67.5g2.5g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas417g1167kcal79.2g0g91.7g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g133g71kcal7.6g7.1g1.2g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g225g279kcal6.8g57.6g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr17g47kcal1.3g1.6g4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9620g6750kcal714.8g271.6g299.2g0.8g
Valittu annoskoko4810g3375kcal357.4g135.8g149.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna2405g1688kcal178.7g67.9g74.8g0.2g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045