Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 93g819kcal0g0g92.6g0g
Vadelma 1852g761kcal18.5g75.9g14.8g68.5g
Vanilliinisokeri, teelusikka185g739kcal0g183.4g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe93g268kcal1.1g51.9g0g37g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 371g1055kcal57.4g0.7g92.6g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1111g471kcal109g4.4g1.1g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g556g2306kcal433.4g34.5g48.9g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)556g1945kcal77.8g311.2g38.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9632g16728kcal1394.4g1324g576.6g211g
Valittu annoskoko4816g8364kcal697.2g662g288.3g105.5g
Annoskoko puolitettuna2408g4182kcal348.6g331g144.2g52.8g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177