Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 3677g5284kcal588.3g0g327.2g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.5g10kcal0.4g1.5g0.1g0.9g
Creme Bonjour Yrttitarha699g2097kcal23.8g42.6g202.7g0g
Tilli, tuore 419g126kcal15.5g3.8g3.4g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9632g15032kcal1256g95.8g1066.8g19.4g
Valittu annoskoko4816g7516kcal628g47.9g533.4g9.7g
Annoskoko puolitettuna2408g3758kcal314g24g266.7g4.9g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571