Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g2000g6980kcal234g1450g28g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g1000g1450kcal220g42g30g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g500g1225kcal90g3g95g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1200g244kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Basilika, tuore 40g11kcal1.2g0.4g0.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9636g20883kcal1108.8g3092.8g426.6g39.6g
Valittu annoskoko4818g10442kcal554.4g1546.4g213.3g19.8g
Annoskoko puolitettuna2409g5221kcal277.2g773.2g106.7g9.9g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377733