Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 125g141kcal26.4g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Paprika punainen 78g23kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Porkkana 63g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)63g25kcal0.7g4.5g0.3g0.9g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g9g43kcal0g0g4.8g0g
Flora ruoka kevyt & paksu78g47kcal0.8g3.5g3.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.1g11kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana965g653kcal60.4g36.8g26.6g10.4g
Valittu annoskoko483g327kcal30.2g18.4g13.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna241g163kcal15.1g9.2g6.7g2.6g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107752