Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 135g102kcal2.5g20.8g0.3g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g84g17kcal0.8g2.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 51g151kcal11.6g0g11.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.9g4.7kcal0.2g0g0.4g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana965g565kcal30.8g49g25g3.8g
Valittu annoskoko483g283kcal15.4g24.5g12.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna241g141kcal7.7g12.3g6.3g1g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302