Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1083g3717kcal110.4g758.3g13g37.9g
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g167g1500kcal0g0g166.7g0g
Leivinjauhe 33g59kcal1.7g12.6g0g0.2g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 1333g1889kcal304.9g0g73.5g0g
Sipuli, paistettu 167g169kcal2.1g8.1g13.7g2.9g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Herkkusieni säilyke 333g57kcal7g0.7g1g8g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g667g2400kcal186.7g12.7g173.3g0g
Oregano, kuivattu 3.3g10kcal0.4g0.7g0.3g1.4g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix333g167kcal5g33.3g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9640g19991kcal1240.6g1661.4g886.8g102g
Valittu annoskoko4820g9995kcal620.3g830.7g443.4g51g
Annoskoko puolitettuna2410g4998kcal310.2g415.4g221.7g25.5g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921