Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1503g902kcal22.5g195.4g1.5g13.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2004g3327kcal380.8g0g200.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1002g3308kcal20g30.1g350.7g0g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 25g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g226kcal0g0g25.1g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9640g15716kcal855.4g482.6g1157g41g
Valittu annoskoko4820g7858kcal427.7g241.3g578.5g20.5g
Annoskoko puolitettuna2410g3929kcal213.9g120.7g289.3g10.3g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357793