Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas400g1020kcal66.4g136.4g24.4g120g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl800g2800kcal112g512g24.8g44g
Rypsiöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Dolmio Light Classico Bolognese1000g370kcal12g78g1g7g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)800g2280kcal248g0g136g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).600g660kcal150g0g6g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g100g264kcal21g0.1g20g0g
Hillosipulisäilyke 140g68kcal1.7g13.3g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9640g18108kcal1222.2g1479.6g785g346.4g
Valittu annoskoko4820g9054kcal611.1g739.8g392.5g173.2g
Annoskoko puolitettuna2410g4527kcal305.6g369.9g196.3g86.6g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.3g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610