Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g4117g1441kcal41.2g279.9g20.6g57.6g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g309g932kcal58.7g0.6g77.2g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g90g184kcal2.5g2.9g18g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow77g193kcal0.4g5.9g19.3g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g206g56kcal2.7g9.9g0.4g3.5g
Oliiviöljy 26g228kcal0g0g25.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9648g6066kcal211g598.4g322.4g122.6g
Valittu annoskoko4824g3033kcal105.5g299.2g161.2g61.3g
Annoskoko puolitettuna2412g1517kcal52.8g149.6g80.6g30.7g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094