Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g2003g6989kcal234.3g1451.8g28g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g1001g1452kcal220.3g42.1g30g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g501g1227kcal90.1g3g95.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1202g244kcal7.2g45.7g3.6g16.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Oliiviöljy 56g496kcal0g0g56.1g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Basilika, tuore 40g11kcal1.2g0.4g0.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9648g20909kcal1110.2g3096.8g427g39.6g
Valittu annoskoko4824g10455kcal555.1g1548.4g213.5g19.8g
Annoskoko puolitettuna2412g5227kcal277.6g774.2g106.8g9.9g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377733