Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi451g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g2254g1105kcal31.6g175.8g31.6g20.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu90g94kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Jauheliha, sika-nauta 1803g3993kcal315.6g0g306.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9648g10505kcal714.4g402.6g678.4g52g
Valittu annoskoko4824g5253kcal357.2g201.3g339.2g26g
Annoskoko puolitettuna2412g2626kcal178.6g100.7g169.6g13g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811