Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g3002g3902kcal510.3g33g192.1g0g
Sitruuna 100g901g324kcal5.4g54g9.9g0g
Lime, kuorittu, annos 50g150g54kcal0.9g3.3g1.7g4.2g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g96g100kcal7.6g15.7g0.6g1.9g
Timjami 6g17kcal0.5g1.6g0.4g2.2g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g45g144kcal0.5g35.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 15g46kcal1.4g2g3.5g0.2g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9648g9176kcal1053.2g289.6g416.4g17g
Valittu annoskoko4824g4588kcal526.6g144.8g208.2g8.5g
Annoskoko puolitettuna2412g2294kcal263.3g72.4g104.1g4.3g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95263