Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)187g124kcal22.5g7.5g0.6g0g
Kananmuna kuoreton150g214kcal18g0g15g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%67g169kcal9.4g7.4g3.8g33g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit67g270kcal27g10.8g13.5g10.1g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g1.9g0.2kcal0g0g0g1.6g
Ruokasuola jodioitu 5.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g1567kcal154.2g54.2g65.8g89.4g
Valittu annoskoko483g783kcal77.1g27.1g32.9g44.7g
Annoskoko puolitettuna242g392kcal38.6g13.6g16.5g22.4g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324188