Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g245g858kcal19.6g191.1g1.5g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 75g62kcal0.9g3.2g4.7g1.6g
Porkkana, paistettu 35g30kcal0.2g2g2.2g0.9g
Jauheliha, sika-nauta 70g155kcal12.2g0g11.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g2209kcal65.8g392.6g40.6g5g
Valittu annoskoko483g1104kcal32.9g196.3g20.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna242g552kcal16.5g98.2g10.2g1.3g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.6g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605