Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl175g630kcal3.5g4.7g66.5g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 175g68kcal5.8g4.9g2.6g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g11g5.8kcal0.6g0.3g0.2g10.5g
Vehnäjauho puolikarkea 8.7g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g1995kcal46g32.8g187g21.6g
Valittu annoskoko483g998kcal23g16.4g93.5g10.8g
Annoskoko puolitettuna242g499kcal11.5g8.2g46.8g5.4g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327