Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g146g117kcal2.2g9.8g7.3g0g
Munakoiso 117g26kcal0.6g3.6g0.2g2.9g
Kesäkurpitsa zucchini 146g26kcal0.8g3.6g0.6g1g
Broccoli 200 g58g12kcal1.9g1.1g0.3g0g
Mineraalisuola keskiarvo 2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 6.1g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g3.5g13kcal0.8g0g1.2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g455kcal12.8g36.4g26.2g8g
Valittu annoskoko483g228kcal6.4g18.2g13.1g4g
Annoskoko puolitettuna242g114kcal3.2g9.1g6.6g2g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378