Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g158g38kcal2.8g4.7g0.8g3g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Tilli, tuore 23g6.7kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl113g96kcal1.6g4.9g7.9g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g48g12kcal0.9g1.4g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)21g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Tilli, tuore 6.8g2kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl34g29kcal0.5g1.5g2.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.4g25kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana968g624kcal16.4g34.2g46.8g11.8g
Valittu annoskoko484g312kcal8.2g17.1g23.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna242g156kcal4.1g8.6g11.7g3g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351