Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 42g12kcal0.4g1.9g0.1g0.7g
Bataatti, kuorittu 49g40kcal0.8g8.3g0g1.5g
Palsternakka 13g8.4kcal0.1g1.5g0.1g0.6g
Purjosipuli 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Herkkusieni 49g7.8kcal1g0.1g0.2g0.7g
Karjalanpaisti atria 700g77g123kcal14.6g0g7g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.4g6.7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana967g411kcal35.8g26.2g15.8g8.2g
Valittu annoskoko484g206kcal17.9g13.1g7.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna242g103kcal9g6.6g4g2.1g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472