Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1678g354kcal20.1g57.1g3.4g35.2g
Sipuli (kuorittu)545g147kcal7.1g26.2g1.1g9.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g699g196kcal4.2g41.6g1.4g17.5g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g168g470kcal30.2g0.8g38.6g0g
Siirappi 84g253kcal0.1g62.2g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g145g465kcal16g91.6g2.9g16.7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 811g1043kcal168.3g0g40.6g0g
Voi 112g812kcal1.3g0.4g91g0g
Vesi559g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9660g7479kcal494.6g559.8g358g157.4g
Valittu annoskoko4830g3739kcal247.3g279.9g179g78.7g
Annoskoko puolitettuna2415g1870kcal123.7g140g89.5g39.4g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970