Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g800g1544kcal152g0.8g104g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1760g968kcal54.6g112.6g35.2g0g
Purjosipuli 1067g244kcal19.3g25.6g2.1g22.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g53g91kcal4.3g17.1g0.4g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g85g768kcal0g0g85.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1067g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9664g7230kcal460.4g312.2g454g44.8g
Valittu annoskoko4832g3615kcal230.2g156.1g227g22.4g
Annoskoko puolitettuna2416g1808kcal115.1g78.1g113.5g11.2g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333