Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g160g16kcal2.4g0g1g136g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g88g317kcal39.6g35.2g5.3g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale240g144kcal24g12g0.7g175.2g
Manteli, jauhettu, n. 1dl1120g6742kcal269.9g73.9g604.8g78.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9664g14438kcal671.8g242.2g1223.6g779.2g
Valittu annoskoko4832g7219kcal335.9g121.1g611.8g389.6g
Annoskoko puolitettuna2416g3610kcal168g60.6g305.9g194.8g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229174