Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2136g3545kcal405.8g0g213.6g0g
Sipuli 294g89kcal3.7g14.1g0.6g5g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1068g1413kcal28.1g34.2g128.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)534g673kcal58.7g1.6g48.1g0g
Korppujauho 267g978kcal28g200g2.7g14.1g
Tomaatti, tuore534g108kcal3.2g20.3g1.6g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9664g13611kcal1055g540.4g789.4g53.2g
Valittu annoskoko4832g6805kcal527.5g270.2g394.7g26.6g
Annoskoko puolitettuna2416g3403kcal263.8g135.1g197.4g13.3g
Arvot/100g100g141kcal10.9g5.6g8.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425