Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 1501g367kcal20.7g29.3g7.5g37.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1501g1929kcal311.4g0g75g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1351g473kcal21.6g93.2g1.4g18.9g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g450g1756kcal130.6g6.8g135.1g0g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9672g9605kcal969.4g259.8g498.2g115.2g
Valittu annoskoko4836g4803kcal484.7g129.9g249.1g57.6g
Annoskoko puolitettuna2418g2401kcal242.4g65g124.6g28.8g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374