Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1202g1670kcal228.3g0g84.1g0g
Porkkana 601g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Sipuli 360g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1172g469kcal19.9g96.1g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%601g1021kcal41.5g8.4g90.1g12g
Tomaatti, tuore601g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9672g7175kcal603g356g358.2g83.6g
Valittu annoskoko4836g3587kcal301.5g178g179.1g41.8g
Annoskoko puolitettuna2418g1794kcal150.8g89g89.6g20.9g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475