Paella kaalilla

Suikaloi kaali esim.

juustohöylällä, pilko sipuli.

Kuumenna pannu, sulata voi ja lisää öljy.

ruskista sipulia, lisää kaali ja kurkuma mauste, sekoita kauniin väriseksi ja ruskista, vähennä lämpöä ja anna kaalin hautua pehmeäksi, puhdista sillä aikaa broileri ja pilko se paloiksi.

Pilko herkkusienet ja paprika.

Lisää kaalin pehmennettyä tarpeeksi broilerin palat, paprika ja sienet pannuun.

Sitten pakastehernepussi, oliivit ja mausteet.

Viimeiseksi katkaravut ja simpukat, etteivät muutu sitkeiksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1199g333kcal14.3g48.7g2.4g25.2g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Broileri, grillattu, kokonainen1599g3133kcal396.5g0g172.7g0g
Kurkuma, annos 2g4g2kcal0g0g0.1g0g
Paprika keskiarvo 340g97kcal3.2g14.5g1.4g6.5g
Herne 400g276kcal20.2g37.4g1.6g12.4g
Katkarapu 600g410kcal86.6g0g6.6g0g
Simpukoita vedessä (rainbow)300g300kcal51g5.1g8.4g0g
Oliivi, musta kivetön, Euroshopper40g44kcal0.6g0.7g4.4g1.8g
Herkkusieni 160g25kcal3.4g0.5g0.5g2.4g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9672g10610kcal1155.2g225.2g540.6g100.4g
Valittu annoskoko4836g5305kcal577.6g112.6g270.3g50.2g
Annoskoko puolitettuna2418g2653kcal288.8g56.3g135.2g25.1g
Arvot/100g100g110kcal11.9g2.3g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339921