Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium88g16kcal0.9g2.6g0.2g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)175g114kcal5.6g8.4g6.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 44g134kcal1.5g1.8g13.1g0.2g
Katkarapu 88g60kcal12.7g0g1g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 88g299kcal23.2g0g22.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g2.6g9kcal0.3g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana970g1262kcal88.4g29.6g86g0.4g
Valittu annoskoko485g631kcal44.2g14.8g43g0.2g
Annoskoko puolitettuna242g316kcal22.1g7.4g21.5g0.1g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040