Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g56g7.9kcal1.1g0.7g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 93g133kcal11.6g0.3g9.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 282g213kcal5.3g43.4g0.6g2.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sinappi 9g12kcal0.4g1.3g0.5g0.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)4.2g0.8kcal0g0.3g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 25g224kcal0g0g25.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana970g1189kcal37.2g93.4g72g6.6g
Valittu annoskoko485g595kcal18.6g46.7g36g3.3g
Annoskoko puolitettuna242g297kcal9.3g23.4g18g1.7g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174