Vuohenjuusto-brownies (Karppi)

Brownie-taikina:
# 200 g tummaa suklaata (kaakaota vähintään 70 %)
# 200 g suolatonta voita
# 3 kananmunaa
# 3,5 dl Hermesetasta
# 1 dl protskujauhetta

# Täyte:
# 200 g mascarponea tai tuorejuustoa
# 150 g vuohentuorejuustoa
# 1,5 dl Hermesetasta
# 2 tai 3 kananmunaa

Sulata suklaa ja voi vesihauteessa tai hyvin varovasti kattilassa liedellä.

Vatkaa suklaaseoksen jäähtyessä hieman kananmunat ja makeutusjauhe kuohkeaksi vaahdoksi, johon lisätään jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti ja lisää lopuksi siivilän läpi protskujauhot.

Sekoita tasaiseksi varovaisesti.

Levitä reilu puolet taikinasta voideltuun ja jauhotettuun paistosvuokaan (koko n. 20 x 30 cm tai pyöreän läpimitta n. 20 cm)

Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään ja levitä hieman epätasaisesti suklaataikinan päälle.

Lopuksi lastalla tai lusikalla "marmoroi" tuorejuustotäytettä taikinan joukkoon, että taikina ja täyte hieman sekoittuvat keskenään.

Lisää päälle loput suklaataikinasta, epätasaisuus ei haittaa.

Paista 175 asteisessa uunissa 35-40 min. Varo paistamasta liikaa! Jäähdytä esim.

yön yli ja tarjoa marjakastikkeen tai hedelmien kanssa (mm. tuore viikuna sopii hyvin).

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Krap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marabou Premium 86 % Cocoa800g4840kcal68.8g152g436g0g
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Hermesetas-jauhe400g1156kcal4.8g224g0g160g
Proteiinijauhe (Qnt), annos 20g120g487kcal87.1g10.7g10.7g0g
Vuohenjuusto,Chavroux 8% (Linge&plaisir), annos 100g600g816kcal72g24g48g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton800g1280kcal64g32g104g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9680g32531kcal942.4g899.8g2768.8g320g
Valittu annoskoko4840g16266kcal471.2g449.9g1384.4g160g
Annoskoko puolitettuna2420g8133kcal235.6g225g692.2g80g
Arvot/100g100g336kcal9.7g9.3g28.6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119977