Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto1600g3040kcal124.8g54.4g256g0g
Katkarapu, rainbow2000g2000kcal460g0g18g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g1200g1260kcal42g242.4g12g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9680g12600kcal1253.6g593.6g572g48g
Valittu annoskoko4840g6300kcal626.8g296.8g286g24g
Annoskoko puolitettuna2420g3150kcal313.4g148.4g143g12g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265