Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 3603g3859kcal832.2g0g54g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g540g3945kcal5.4g5.4g432.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti126g228kcal3.4g15.1g17.7g0g
Valkosipuli 108g117kcal8.5g17.6g0.6g2.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g72g34kcal1.1g5.3g0.9g2.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro72g22kcal1.5g3g0.4g2.3g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g108g236kcal24.9g0.1g15.1g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g108g703kcal32.4g0g43.2g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g90g103kcal0.8g5.6g9.2g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9684g18498kcal1820.6g104.8g1146.8g19.8g
Valittu annoskoko4842g9249kcal910.3g52.4g573.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna2421g4625kcal455.2g26.2g286.7g5g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029