Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 384g548kcal48g1.2g39.4g0g
Sokeri 297g1205kcal0g296.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl291g2620kcal0g0g291.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g2329g792kcal4.7g165.3g7g41.9g
Vehnäjauho puolikarkea 454g1558kcal46.3g317.9g5.4g15.9g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Maito, Kevyt699g321kcal22.4g33.5g10.5g0g
Leseseos (3 viljan)233g594kcal38.7g79.2g14.2g69.9g
Sokeri 99g402kcal0g98.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g41g148kcal1.4g32.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9688g16439kcal324.8g2063.2g738g255.6g
Valittu annoskoko4844g8219kcal162.4g1031.6g369g127.8g
Annoskoko puolitettuna2422g4110kcal81.2g515.8g184.5g63.9g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109