Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 2002g771kcal17.2g156.3g3.2g35.8g
Vesi2002g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g801g993kcal25.6g32.8g84.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9696g3774kcal93.6g384.4g194.8g71.6g
Valittu annoskoko4848g1887kcal46.8g192.2g97.4g35.8g
Annoskoko puolitettuna2424g944kcal23.4g96.1g48.7g17.9g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153