Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g167g58kcal6.2g7.2g0.7g0g
Sokeri 35g144kcal0g35.4g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 125g431kcal6.9g95.1g1.5g1.6g
Becel olive (Becel), annos 100g25g87kcal0g0.7g9.5g0g
Mansikka 83g39kcal0.4g7g0.2g1.6g
Raparperi 50g17kcal0.3g2.7g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana970g1551kcal27.6g296.2g23.8g7.8g
Valittu annoskoko485g776kcal13.8g148.1g11.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna243g388kcal6.9g74.1g6g2g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108