Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.5g3.8g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.5g3.9g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g5g12kcal0.3g2.1g0.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 25g11kcal0.8g1.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana970g203kcal17.6g22.6g2.6g9g
Valittu annoskoko485g102kcal8.8g11.3g1.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna243g51kcal4.4g5.7g0.7g2.3g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122