Lihamureke
Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.
Anna turvota noin 5 minuuttia.
Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.
Kuullota sipuli rasvassa.
Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.
Sekoita tasaiseksi.
Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.
Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.
Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa
Anjas