Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 250g554kcal43.8g0g42.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 72g95kcal1.9g2.3g8.6g0g
Maustepippuri, annos 1g5.4g0.2kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (käsittelemätön)29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.1g6.1kcal0.2g0.9g0g0.6g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g42g54kcal5.4g0.1g3.4g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale36g21kcal3.6g1.8g0.1g26.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl11g94kcal0g0g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana970g1665kcal110.6g13g131g54.4g
Valittu annoskoko485g832kcal55.3g6.5g65.5g27.2g
Annoskoko puolitettuna243g416kcal27.7g3.3g32.8g13.6g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796