Skarppaajan hirssipuuro

Pese hirssit kahteen kertaan kylmällä vedellä ja kolmannlla kerralla kiehuvalla vedellä.

Tämän käsittelyn jäkeen hirssit pannaan kerroskattilaan kiehuvaan veteen+ripaus suolaa.

Aluksi peni hämmennys kapustalla, sitten annetaan rahassa hautua n, 30 min. Hyvää puuroa voisilmän ja maidon kanssa.

Käy myös lisukkeena riisin sijaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirssisuurimo / -jauho 67g238kcal7.5g45.8g1.9g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 416g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana970g475kcal15g91.6g3.8g4.2g
Valittu annoskoko485g238kcal7.5g45.8g1.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna243g119kcal3.8g22.9g1g1.1g
Arvot/100g100g49kcal1.5g9.4g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462030