Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 302g229kcal5.6g46.6g0.6g3g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Kauralese 7.5g27kcal1.4g3.4g0.6g1.3g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g104kcal3.1g21.1g0.4g1.1g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)48g59kcal1.1g13.1g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Kananmuna, keitetty 33g47kcal4.2g0.1g3.4g0g
Maito, Kevyt30g14kcal1g1.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g1054kcal41.2g171.4g18g11.6g
Valittu annoskoko486g527kcal20.6g85.7g9g5.8g
Annoskoko puolitettuna243g264kcal10.3g42.9g4.5g2.9g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.6g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196