Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow125g106kcal5.7g18.7g0.6g6.2g
Soijanakki, hälsans kök94g229kcal16.9g6.6g15g0g
Purjosipuli 47g11kcal0.8g1.1g0.1g1g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.3g19.4g0.2g1.2g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g884kcal51.6g91.8g31.8g17.4g
Valittu annoskoko486g442kcal25.8g45.9g15.9g8.7g
Annoskoko puolitettuna243g221kcal12.9g23g8g4.4g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794