Lihamakaroonilaatikko, pieni

Keitä 4dl makaronia ja paista 400g jauheliha.

Lisää sipuli jauheliha joukkoon paistamisen loppupuolella.

Mausta oman maun mukaan.

Tee munamaito 4,5dl maitoa ja kaksi munaa.

Lisää suola ja pippuri.

Rasvaa vuoka ja sekoita ainekset vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa yksi tunti.

Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn paras makarooni, 100g47g164kcal6g32.7g0.9g1.5g
Atria kevyt jauheliha250g425kcal47.5g0g25g0g
Kananmuna kuoreton 31g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 156g42kcal5.2g4.8g0g0g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g1.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana973g1362kcal125.2g75.2g59.4g3g
Valittu annoskoko486g681kcal62.6g37.6g29.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna243g341kcal31.3g18.8g14.9g0.8g
Arvot/100g100g140kcal12.9g7.7g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147507