Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)158g49kcal2.8g9.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Kanaliemi laimennettu 44g4.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Herkkusieni 44g7kcal0.9g0.1g0.1g0.7g
Chili paprika punainen8.8g3.5kcal0.2g0.8g0g0g
Paprika punainen 22g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g158g110kcal23.7g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana973g389kcal57.2g28.2g3.4g4g
Valittu annoskoko487g195kcal28.6g14.1g1.7g2g
Annoskoko puolitettuna243g97kcal14.3g7.1g0.9g1g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280