Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 241g344kcal30.1g0.7g24.7g0g
Smetana, Valio, hyla44g171kcal0.9g1.1g18.4g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g88g205kcal9.9g0.4g19.3g0g
Oliiviöljy 26g233kcal0g0g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana973g1952kcal84g12.8g177.8g3g
Valittu annoskoko487g976kcal42g6.4g88.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna243g488kcal21g3.2g44.5g0.8g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392