Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra351g281kcal59.6g3.5g3.5g0g
Voi 44g318kcal0.5g0.2g35.6g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g18g102kcal3.8g1.7g8.9g1.8g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g26g151kcal4.7g1.8g13g3.1g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana973g1840kcal149.2g14.6g131.8g9.8g
Valittu annoskoko486g920kcal74.6g7.3g65.9g4.9g
Annoskoko puolitettuna243g460kcal37.3g3.7g33g2.5g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358136