Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.6g24kcal0g0g2.6g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 70g103kcal15.1g0g4.8g0g
Vesi193g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 70g21kcal0.4g3.7g0.1g1.3g
Kidneypapu keitetty 100g40g38kcal2.8g5.9g0.2g2.8g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g40g38kcal2.8g6g0.4g3.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 70g24kcal0.8g3.8g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana973g496kcal43.8g38.8g16.4g18.6g
Valittu annoskoko486g248kcal21.9g19.4g8.2g9.3g
Annoskoko puolitettuna243g124kcal11g9.7g4.1g4.7g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179