Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green66g214kcal15.8g32.2g0.7g7.9g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g162g57kcal1.6g11g0.8g2.3g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Lehtikaali 18g7kcal0.6g0.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana973g712kcal53.2g90g12g22g
Valittu annoskoko486g356kcal26.6g45g6g11g
Annoskoko puolitettuna243g178kcal13.3g22.5g3g5.5g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.3g1.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012