Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1201g217kcal6.7g30g4.8g8.4g
Peruna, vanha, kuorittu 601g457kcal11.3g93.1g1.2g6g
Sipuli 12g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oliiviöljy 42g372kcal0g0g42g0g
Tomaattimurska 1502g442kcal8.4g79.6g3g28.5g
Polar 15% juustoraaste (150g)300g781kcal93.1g0g45.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1201g1994kcal228.3g0g120.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9720g8533kcal696g406.6g432.4g86.2g
Valittu annoskoko4860g4266kcal348g203.3g216.2g43.1g
Annoskoko puolitettuna2430g2133kcal174g101.7g108.1g21.6g
Arvot/100g100g88kcal7.2g4.2g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200