Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea833g83kcal9.2g6.7g1.7g10g
Herkkusieni 333g53kcal7g1g1.1g5g
Miniluumutomaatti, annos 250g416g83kcal2.5g13.7g1.2g0g
Paprika punainen 566g166kcal5.3g25.5g2.3g10.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g1499g600kcal22.5g89.9g4.5g37.5g
Katkarapu 600g410kcal86.6g0g6.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sinappi, Dijon, 1 tl80g113kcal3.8g7.4g7.6g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)100g205kcal1.2g46g1.7g0g
Hunaja 43g143kcal0.2g35g0g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9720g3974kcal291.6g495.4g55.2g139.6g
Valittu annoskoko4860g1987kcal145.8g247.7g27.6g69.8g
Annoskoko puolitettuna2430g994kcal72.9g123.9g13.8g34.9g
Arvot/100g100g41kcal3g5.1g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364