Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1440g2390kcal273.6g0g144g0g
Sipuli (kuorittu)252g68kcal3.3g12.1g0.5g4.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g900g183kcal5.4g34.2g2.7g12.6g
Rypsiöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot720g252kcal9.4g43.2g2.2g10.8g
Peruna, keskikokoinen 60g1512g907kcal22.7g196.6g1.5g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9720g8237kcal628.8g572.2g373.8g82.6g
Valittu annoskoko4860g4119kcal314.4g286.1g186.9g41.3g
Annoskoko puolitettuna2430g2059kcal157.2g143.1g93.5g20.7g
Arvot/100g100g85kcal6.5g5.9g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320