Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 140g232kcal23.5g0g15.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 17g44kcal4.6g0g2.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g331kcal2g3g35g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g225g79kcal4.1g14.4g0.5g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana975g1461kcal68.4g34.8g117.6g14.4g
Valittu annoskoko487g730kcal34.2g17.4g58.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna244g365kcal17.1g8.7g29.4g3.6g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188481